Meny

Installation & service

När du behöver det – där du behöver det. Det är en devis vi lutar oss mot. Att anlita Telemäklarna ska vara tryggt, därför har du din egen personliga supporter dygnet runt ifall något skulle gå snett. Med oss är långa väntetider på hjälp ett minne blott – smutt!

Teckna ett riktigt bra serviceavtal!

Vi jobbar för dig

Det är ironiskt att det kan kännas som ett heltidsjobb att få hjälp. Hos Telemäklarna tar vi avstånd från långa och krångliga ledningar. Vi ger dig din personliga supporter som du kan kontakta när du vill om något skulle strula eller om du bara har en snabb fråga. Telemäklarna jobbar för dig, du behöver bara hålla klubban i isen.

Se alla våra tjänster

Vi skräddarsyr lösningen för dig

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi tagit fram världens tajtaste formulär. Ge oss anställda, bransch och telefonnummer så återkommer vi med de bästa lösningarna för just er!

0000
Hitta en lösning och ring upp mig!

Vill du inte vänta? Ring oss direkt på:

0911-22 10 10

Service ska vara enkelt

Personligt, kunnigt och lokalt
– vi är era supportrar

På Telemäklarna håller vi stenhårt på våra kunder. Vi vill hjälpa er att nå så långt ni kan genom att skapa de bästa och mest effektiva kommunikationslösningarna. Med Telemäklarna har du alltid en supporter i ryggen – bara ett telefonsamtal bort.


Kontakta oss!

Dags att prata om er

Hög tid att bli lite mer specifika. Vi vill prata om dig, ditt företag
och hur vi kan hjälpa er. Vi hörs!

Kontakta oss