Meny

Vill du bli en supporter?

Har du en passion för försäljning och att alltid ge kunden den bästa servicen?

Vem är du?
Telemäklarna/Jan Hansson letar efter förstärkning till Luleå-butiken. Då vi söker en säljexpert ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln och du bör ha produktkunskap inom mobiltelefoni, mobiltillbehör och abonnemang, alternativt att du har ett brinnande intresse för försäljning. Har du dokumenterade säljresultat är det meriterande. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta mot satta mål. Vi tror även att du är pigg, glad, utåtriktad, initiativrik och proaktiv.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är du företagets ansikte utåt. Du bidrar till att driva butiken i linje med företagets värderingar och prioriteringar och din huvudsakliga uppgift är att alltid sätta kunden i första hand. Som butikssäljare på Telemäklarna/Jan Hansson har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Vårt mål är att alltid ge den bästa servicen och där kommer du att vara en viktig pusselbit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 75% med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad kan Telemäklarna/Jan Hansson erbjuda dig?
Som butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och butiken till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, engagemang, öppenhet och mycket driv.

Eftersom vi på Telemäklarna och Jan Hansson arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal + provision.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@telemaklarna.se. Märk din ansökan med “Butikssäljare Luleå”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta butiksansvarig Martin Lindgren, 0911-221013

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-10-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!