Meny

Marknadsansvarig

Till vårt huvudkontor i Piteå letar vi marknadsansvarig med projektledaregenskaper på deltid eller heltid.

Är du vår nya Marknadsansvarig?

Till vårt huvudkontor i Piteå letar vi marknadsansvarig med projektledaregenskaper på deltid eller heltid.  Telemäklarna erbjuder avancerade, värdeskapande kommunikationslösningar för små till stora företag och myndigheter. Omkring dig har du glada och drivna kollegor, och totalt är vi ca 35 medarbetare i hela företaget fördelat på orterna Piteå, Luleå och Skellefteå.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös och driven person som har förmåga att skapa resultat på egen hand och tillsammans med andra. Viktigt för rollen är förutom handlingskraftighet även en stark förmåga att implementera ett strategiskt perspektiv i arbetet.

Du har erfarenhet av att jobba i en snabb föränderlig miljö i företag i stark tillväxt och med många parallella fokus. Du förväntas vara drivande i bolagets utveckling i det digitala marknadslandskapet, som du också har god inblick i.

Det är viktigt att du är inlyssnande och intresserad då du kommer arbeta nära verksamheten och våra medarbetare. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta mot satta mål. Vi tror även att du är pigg, glad, utåtriktad, initiativrik och proaktiv.

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som marknadsekonom eller liknande/ har motsvarande arbetslivserfarenhet och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. God erfarenhet av projektledning är mycket meriterande för tjänsten.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Marknadsansvarig har du det övergripande ansvaret för Telemäklarnas marknadsstrategi och erbjudande mot hela vårt kundsegment för att positionera och bygga Telemäklarnas varumärke. Du ansvarar för att utveckla kundupplevelsen i alla kanaler inklusive de digitala med syfte att generera nya affärsmöjligheter. Du arbetar med omvärldsbevakning, marknads- och konkurrentanalyser, kundanalyser samt segmentering av marknad och kunder. Du sköter våra online kanaler, vår annonsering, erbjudanden och kommunikation med marknaden. Vid mässor, event och seminarier projektleder och verkställer du.

Du är i dialog med Telemäklarnas reklam- och mediabyrå och är ansvarig för all extern kommunikation till målgruppen inklusive medieval, kontakter och content marketing. Arbetet förutsätter också ett tätt samarbete med ledningsgrupp och avdelningschefer avseende prioriteringar i det marknadsstrategiska arbetet, i planering, genomförande och utvärdering.

Det gäller att vara strukturerad, proaktiv samt tänka steget före för att ha en strategi och plan för att hjälpa Telemäklarna att utvecklas. Som Marknadsansvarig på Telemäklarna har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

I arbetet ingår:

  • Att arbeta fram och implementera marknadsstrategi i linje med företagets affärsstrategi och mål
  • Att utforma och implementera marknadsaktiviteter
  • Ansvar för förvaltning av marknadsbudgeten
  • Driva olika projekt inom marknadsområdet

Vad kan Telemäklarna erbjuda dig?
Som Marknadsansvarig hos oss får du en rolig, utmanande och spännande roll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och Telemäklarna till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, stort engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi erbjuder också bland annat möjlighet att arbeta på distans och arbeta från kontor på respektive ort, samt ett generöst friskvårdbidrag och en timmes träning per vecka på arbetstid.

Eftersom vi på Telemäklarna arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@telemaklarna.se. Märk din ansökan med “Marknadsansvarig”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta VD Christer Öhman, 070-333 00 31 eller HR ansvarig Ida Snäll, 070-525 88 30.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-02-24. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!