Meny

IT-tekniker

Om oss
Telemäklarna erbjuder avancerade, värdeskapande kommunikationslösningar för små till stora företag och myndigheter. Omkring dig har du glada och drivna kollegor, och totalt är vi ca 35 medarbetare i hela företaget fördelat på orterna Piteå, Luleå och Skellefteå.

Vem är du?
Du har arbetslivserfarenhet från IT-branschen och har företrädesvis jobbat med installation och support av olika IT-miljöer och nätverk, det är meriterande om du är certifierad på marknadsledande produkter.

Sannolikt har du erfarenhet idag av att arbeta inom nedanstående områden:

  • Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
  • Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
  • Microsoft Server 2012 / 2016 / 2019
  • Office 365
  • Switching och Routing

Vidare ska du ha förståelse för systemintegration och vana att prata med kund och även presentera lösningar inför kund.

Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Telemäklarna som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem.

För dig är det, precis som det är för oss, viktigt att ha roligt på jobbet!

De leverantörer vi i huvudsak arbetar med idag inom aktuella områden är:

  • Clavister, HP, Aruba, Cisco, Ubiquiti, Fortinet, Dell

Arbetsbeskrivning
Som tekniker i konsultrollen hos oss ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i företag av varierande storlekar och deras nätverk/IT miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar uppdrag på plats ute hos våra kunder men även att jobba på distans från våra kontor. Uppdragen kan vara korta eller långsiktiga då vi har serviceavtal mot både större och mindre företag och innefattar allt inom felsökning, felhantering, utveckling, installation och förändring.

Våra konsulter är en viktig del av vår utveckling inom företaget och vi uppmuntrar att vara med i utvecklingen av våra tjänster och produkter som är under ständig förändring inom IT, här har du möjlighet att påverka.

Anställningen blir i Piteå men beroende på hemort finns det möjlighet att utgå från orterna Piteå, Luleå eller Skellefteå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad kan Telemäklarna erbjuda dig?
Som IT-tekniker hos oss får du en rolig, utmanande och spännande roll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och Telemäklarna till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, stort engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi erbjuder också bl.a. möjlighet att arbeta på distans samt ett generöst friskvårdbidrag och en timmes träning per vecka på arbetstid.

Eftersom vi på Telemäklarna arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@telemaklarna.se. Märk din ansökan med “IT-tekniker”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Teknikchef Peter Wiklund,  070-911 88 92 eller HR-ansvarig Ida Snäll, 070-525 88 30.

Skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!