Meny

Erfaren IT-konsult

Om oss
Telemäklarna är ett IT/Telecom företag som erbjuder avancerade IT & kommunikationslösningar till alla storlekar på företag och myndigheter. Telemäklarna finns idag på två orter, Luleå och Piteå. Företagets vision är att finnas på fyra orter innan 2019. Telemäklarna tillgodoser marknadens behov av kostnadseffektiva mobila och fasta kommunikationslösningar. Erbjuder avancerad IT-support och drift lösningar till alla typer av företag. Telemäklarna erbjuder företagen helhetslösningar, allt från idé till service, support och drift.

Din profil
Du som söker denna tjänst har en bred kompetens inom IT. Dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur, servrar, klienter och virtualisering. Kompetens inom nätverksinfrastruktur i både trådade och trådlösa nät. Meriterande om du har erfarenhet av Cisco (CCNA/CCNP), Fortinet, HP Procurve och/eller Clavister.

För att lyckas i rollen som konsult hos oss, är det viktigt att du förstår vikten av god service. Du har lätt för att samarbeta och att upprätthålla en god kommunikation med kunder, leverantörer samt den interna organisationen.

Du är initiativrik, ansvarstagande, noggrann och har förmågan att prioritera rätt när det är många bollar i luften. Du driver arbetet framåt och trivs med att jobba på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är social, utåtriktad, kommunikativ samt har en genuin förståelse för IT. Vi tror att du som söker vår tjänst arbetar eller har arbetat på en större IT-avdelning eller som IT-konsult under några år och har ett stort kontaktnät.

Anställningen blir i Piteå men beroende på hemort, finns det möjlighet att utgå från orterna Piteå, Luleå eller Skellefteå.

Vi erbjuder
Förutom glada och trevliga arbetskamrater och återkommande interna trivselaktivteter, goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, möjlighet till träning på arbetstid, möjlighet till fri arbetsplats, bonussystem, tillgång till tjänstebil mm. Individuell lönesättning tillämpas. Vi förespråkar jämnställdhet och ser gärna kvinnliga sökande.

Utbildning
Dokumenterad utbildning inom IT

Körkort
B

Arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet som konsult/tekniker samt 5-10 års erfarenhet inom IT

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till peter.wiklund@telemaklarna.se, märk din ansökan med ”IT-konsult”.

Skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!