Meny

Är du vår nästa stjärnsäljare?

Har du en passion för försäljning och att alltid ge kunden den bästa servicen?

Till butiken i Piteå letar Telemäklarna ny butikssäljare. Telemäklarna erbjuder telefoni, IT-drift samt fordons-IT till företagskunder samt privatkunder. I butiken möter du många av våra kunder, här är du ansiktet utåt. Omkring dig har du fyra glada kollegor i butiken, och totalt är vi ca 35 medarbetare i hela företaget fördelat på tre orter Piteå, Luleå och Skellefteå.

Vem är du?
Vi hoppas att du har ett genuint intresse av att ta hand om våra kunder genom att ge god service, gott bemötande och vara en professionell säljare då vi söker en riktigt duktig säljare med ett brinnande intresse för försäljning, helst med erfarenhet från detaljhandeln. Dokumenterade säljresultat är meriterande, likväl som produktkunskap inom mobiltelefoni, mobiltillbehör och abonnemang. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta mot satta mål. Vi tror även att du är pigg, glad, utåtriktad, initiativrik och proaktiv.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är du företagets ansikte utåt. Du bidrar till att driva butiken i linje med företagets värderingar och prioriteringar och din huvudsakliga uppgift är att alltid sätta kunden i första hand. Som butikssäljare på Telemäklarna har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Vårt mål är att alltid ge den bästa servicen och där kommer du att vara en viktig pusselbit. Om du lyckas väl i butiken och framöver önskar ta större ansvar, finns goda möjligheter för det.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 75% med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad kan Telemäklarna erbjuda dig?
Som butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och butiken till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, stort engagemang, öppenhet och mycket driv.

Eftersom vi på Telemäklarna arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal + provision.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@telemaklarna.se. Märk din ansökan med “Butikssäljare Piteå”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta butikschef Ida Snäll, 070-525 88 30.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-12-06. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!