Meny

Är du vår sommarstjärna som även vill jobba då och då efter sommaren?

Till butiken i Piteå letar Telemäklarna en sommarvikarie som även vill jobba då och då efter sommaren som timanställd vid behov.

Telemäklarna erbjuder telefoni, IT-drift samt fordons-IT till företagskunder samt privatkunder. I butiken möter du många av våra kunder, här är du ansiktet utåt och fokuserar på mobiltelefoner, abonnemang och tillbehör. Omkring dig har du fyra glada kollegor i butiken, och totalt är vi ca 35 medarbetare i hela företaget fördelat på de tre orterna Piteå, Luleå och Skellefteå.

Vem är du?
Vi hoppas att du har ett genuint intresse av att ta hand om våra kunder genom att ge god service, gott bemötande och vara en professionell säljare. Vi söker en pigg och aktiv arbetskompis som tar ansvar för sin egen prestation och triggas av att arbeta mot satta mål. Vi tror även att du är glad, utåtriktad, initiativrik och proaktiv.

Arbetsbeskrivning
Du bidrar till att driva butiken i linje med företagets värderingar och prioriteringar, och din huvudsakliga uppgift är att alltid sätta kunden i första hand. Som butikssäljare på Telemäklarna har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Vårt mål är att alltid ge den bästa servicen och där kommer du att vara en viktig pusselbit.

Tjänsten är som timvikarie med ca 30h/vecka från juni till början av augusti. Efter sommarperioden extra vid behov. Startdatum enl. överenskommelse.

Vad kan Telemäklarna erbjuda dig?
Som butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och butiken till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, stort engagemang, öppenhet och mycket driv.

Eftersom vi på Telemäklarna arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@telemaklarna.se. Märk din ansökan med “Sommarstjärna Piteå”. Vid frågor eller funderingar kontakta Butikschef Ida Snäll, 070-525 88 30.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-04-28. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!