Meny

Butikschef Piteå

Telemäklarna är ett företag som erbjuder avancerade kommunikationslösningar till alla storlekar på företag och myndigheter. Telemäklarna finns idag på två orter, Luleå och Piteå. Enligt vår vision så ska vi finnas på fyra orter innan 2019. Telemäklarna tillgodoser marknadens behov av kostnadseffektiva mobila och fasta kommunikationslösningar, vi erbjuder helheten, allt från idé till service och support.

Om tjänsten
Telemäklarna söker nu en butikschef som ska driva butiken i Luleå och Piteå. Som butikschef kommer du att se över den dagliga driften i butikerna, ansvara för ekonomi/budget, driva på försäljning och ha personalansvar över butikernas anställda. Du blir anställd i Piteå och utgår därifrån. Det kan finnas möjlighet att jobba från Luleå och de två andra framtida orterna vissa dagar vid överenskommelse. Telemäklarna erbjuder ett spännande arbete med ett stort ansvarsområde. Telemäklarna är ett expansivt företag och möjligheterna för framtida karriärmöjligheter är goda.

Företaget erbjuder goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, betald träning, tjänstebil och möjlighet till fri arbetsplats.

Startdatum för tjänsten är 2018-05-01 eller enligt överenskommelse. Introduktion kommer ske genom att gå parallellt med avgående butikschef under en månad.

Detta söker vi
Vi söker dig som gillar att bygga relationer, har god samarbetsförmåga, är resultatinriktad och drivs av att skapa mervärde för arbetsplatsen. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar att ta ansvar och har god personkännedom. Du ska tala flytande svenska och ha goda kunskaper i Excel. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@telemaklarna.se, märk din ansökan med ”Butikschef”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta VD Christer Öhman, 0911-221011

Skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!