Meny

Sökes: Butikssäljare

Har du en passion för försäljning samt att alltid ge kunder den bästa servicen?

Vem är du?
Telemäklarna letar efter förstärkning till Piteå-butiken. Då vi söker en säljexpert ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln och du bör ha produktkunskap inom mobiltelefoni, mobiltillbehör och abonnemang, alternativt att du har ett brinnande intresse för försäljning. Har du dokumenterade säljresultat är det meriterande. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta mot satta mål. Vi tror även att du är pigg, glad, utåtriktad, initiativrik och proaktiv.

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare är du företagets ansikte utåt. Du bidrar till att driva butiken i linje med företagets värderingar och prioriteringar och din huvudsakliga uppgift är att alltid sätta kunden i första hand. Som butikssäljare på Telemäklarna har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Vårt mål är att alltid ge den bästa servicen och där kommer du att vara en viktig pusselbit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 75% med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad kan Telemäklarna erbjuda dig?
Som butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och butiken till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande, lokala aktörerna i branschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av snabba puckar, engagemang, öppenhet och mycket driv.

Eftersom vi på Telemäklarna arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal + provision.

Ansökan
Ansöker gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev till martin.lindgren@telemaklarna.se. Märk din ansökan med “JOBBANSÖKAN”. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta butikschef Martin Lindgren, martin.lindgren@telemaklarna.se.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-07-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!